Мебели по индивидуален проект

Модерна кухня по поръчкаМебелно предприятие Пипонков е специализирано в проектирането и последващото реализиране на индивидуални интериорни решения за кухня, спалня, детска стая и всекидневна. Ние се стремим да предложим решения, които най-точно отговарят на изискванията на клиента за естетика и функционалност.

Същевременно с това успяваме да изградим и да развием свой уникален стил в проектирането на мебели. Успешно предлагаме решения както на клиенти предпочитащи изпълнения в модерен стил, така и на клиенти търсещи традиционни и класически форми в обзавеждането.

Предизвикателството, което предполага даването на конкретно интериорно решение и удоволствието при удачното му изпълнение е незаменим катализатор за дейността на колектива. Индивидуалните поръчки и решения издигат квалификацията на всички участници в процеса на реализирането им, тъй като е неодходимо постоянно да се решават нестандартни проблеми.

Модерни заоблени кухни МДФ

Затова, въпреки трудностите, фирмата ще продължава да проектира и изпълнява конкретни интериорни решения. Дори нещо повече, фирмата се стреми да заеме водеща позиция в тази насока, първоначално в Пазарджик и София, а в последствие и в другите по-големи градове на страната, откривайки в тях фирмени представителни салони.

< предишна страница