Качествени мебели от МДФ

Фирмата предлага богато разнообразие и високо качество при обработката на детайли от МДФ, които могат да бъдат използвани при обзавеждането на кухнята, спалнята, детската стая, всекидневната и др. За изработка на лицевите и видимите части на мебелите мебелно предприятие Пипонков използва предимно МДФ, ПУ/полиуретанови/ лакове и естествени фурнири.

мебелни вратички МДФКухня по поръчкакухня по поръчка - модерен стилкухня по поръчка ПазарджикКухня по индивидуален проекткухня по поръчка

Цветовете се избират по мостра или каталог и могат да бъдат изпълнени в матови или гланцови нюанси взависимост от предпочитанията на клиента.
На разположение са букови и дъбови фурнири, които позволяват оцветяване в конкретен нюанс, както и богата гама от технически фурнири. Възможно е допълнително полиране на детайлите за постигане на съвършен гланцов ефект.

мебелни вратички /естествен фурнир/кухня по поръчка - естествен фурнирлуксозни кухни фурниркухня по индивидуален проектКухня по проект - венгекухни по поръчка

Фирмата предлага избор от различни обработки на лицевите части. Предлагат се както изчистени варианти, така и с допълнително добавяне на фрезован контур/различни видове/. Предприятието е усъвършенствано в изработката на т.н обемно-фурнировани врати. При тази обработка фурнирът се нанася в обем върху предварително обработена МДФ плоскост, като по този начин се постига уникално стилистично усещане при различните мебели.

Мостри на всичките предлагани варианти за лица на мебели могат да бъдат видяни в изложбените зали на фирмата в гр. София и гр. Пазарджик.

< предишна страница