Кухни по индивидуален проект

Модерна кухня по поръчкаМебелно предприятие Пипонков е специализирано в проектирането и последващото реализиране на индивидуални интериорни решения за кухня и всекидневна. Поръчковото обзавеждане за кухня и трапезария е сред традиционно приоритетните области за фирмата.

Изготвянето на проект за кухня, съобразен с конкретното помещение на клиента и неговите индивидуални предпочитания за визия и функционалност е в основата на реализирането на сполучливо решение за кухненско обзавеждане. На този етап от изключително значение е диалогът и разбирането на изискванията на клиента.

На базата на проведените разговори се изготвя индивидуален проект и оферта. Фирмата успешно предлага решения както на клиенти предпочитащи изпълнения в модерен стил, така и на клиенти търсещи традиционни и класически форми в обзавеждането. В нашите проекти сполучливо съчетаваме прави и изчистени форми със заоблени елементи и огънато стъкло.

Модерни заоблени кухни МДФ

Разбира се не по-малко важени са производство и монтажът на поръчковото обзавеждане. Колективът е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в реализирането на поръчкови решения за кухня. Производствената база е напълно оборудвана с техника и машини, отговарящи на нуждите на съвременно мебелно производство. На лице са собствен транспорт и монтажен екип, което позволява на фирмата да затвори целия процес от проектирането до реализирането и монтажа на готово изделие.

кухни дизайн мдф

За постигане на високо качество на произведените мебели, основен фактор са качествените и надеждни материали, механизми и аксесоари. Фирмата работи с доказали се марки мебелни плоскости като EGGER , KRONOSPAN и KAINDL.
За лакираните детайли се използват първокачествени МДФ плоскости в комбинация с доказани грундове и лакове на италианските фирми RENNER и SIRCA.

Предизвикателството, което предполага даването на конкретно интериорно решение и удоволствието при удачното му изпълнение е незаменим катализатор за дейността на колектива.

Индивидуалните решения издигат квалификацията на всички учасници в процеса на реализирането им, тъй като е неодходимо постоянно да се решават нестандартни проблеми. Затова, въпреки нелеките предизвикателства, фирмата ще продължава да проектира и изпълнява конкретни интериорни решения. Дори нещо повече, ще се стреми да заеме водеща позиция в тази насока.

< предишна страница