Кухни по индивидуален проект

Мебелно предприятие Пипонков е специализирано в проектирането и последващото реализиране на индивидуални интериорни решения за кухня, спалня, детска стая и всекидневна. Поръчковото обзавеждане за кухня и трапезария е сред традиционно приоритетните области за фирмата.

модерна кухня МДФКухня по поръчка МДФКласически кухни МДФмодерна заоблена кухнялуксозни дизайнерски кухникухни по поръчка МДФЛуксозни кухниКухня по поръчка МДФkuhnia klasikaЦялостно интериорно решениеЛуксозна заоблена кухнякухни Пловдив МДФзаоблени и огънати кухникухня по поръчка

Изготвянето на проект за кухня, съобразен с конкретното помещение на клиента и неговите индивидуални предпочитания за визия и функционалност е в основата на реализирането на сполучливо решение за кухненско обзавеждане. На този етап от изключително значение е диалогът и разбирането на изискванията на клиента.

На базата на проведените разговори се изготвя индивидуален проект и оферта. Фирмата успешно предлага решения както на клиенти предпочитащи изпълнения в модерен стил, така и на клиенти търсещи традиционни и класически форми в обзавеждането. В нашите проекти сполучливо съчетаваме прави и изчистени форми със заоблени елементи и огънато стъкло.

Разбирасе не по-малко важени са производство и монтажът на поръчковото обзавеждане. Колективът е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в реализирането на поръчкови решения за кухня. На лице са собствен транспорт и монтажен екип, което позволява на фирмата да затвори целия процес от проектирането до реализирането и монтажа на готово изделие.

Предизвикателството, което предполага даването на конкретно интериорно решение и удоволствието при удачното му изпълнение е незаменим катализатор за дейността на колектива. Индивидуалните решения издигат квалификацията на всички учасници в процеса на реализирането им, тъй като е неодходимо постоянно да се решават нестандартни проблеми.

Затова, въпреки нелеките предизвикателства, фирмата ще продължава да проектира и изпълнява конкретни интериорни решения. Дори нещо повече, ще се стреми да заеме водеща позиция в тази насока.

< предишна страница