Огънати и заоблени кухни

В кухненското обзавеждане огънатите форми съчетават плавния преход между линиите на кухнята и елегантния вид на завършващите елементи. Взависимост от начина на комбиниране и обработка, този тип форми позволяват проектирането на мебели, както в класически стил, така и с модерна визия.

огънати кухни по поръчка Софияогънати кухни по поръчка Софиямодерни кухни по поръчка Пловдивкухни по поръчкакухни по поръчкаКухня по индивидуален проектОгъната кухня по индивидуален проекткухня по поръчка Софиякухни по поръчка Софиякухни по поръчка Софиякухня по индивидуален проекткухня по индивидуален проекткухня по поръчка - технически фурнирогънати кухни по поръчка Софияогънати кухни по поръчка София

Визможни са изпълнения с лак в цвят /мат или гланц/, а също и с естествен фурнир. Цветовете се избират по каталог. Заоблените форми от МДФ удачно се комбинират с огънато стъкло и други елементи. Фирмата има традиции в изработката на огънати и заоблени форми от МДФ. Зад гърба си имаме широко портфолио от изготвени проекти и реализирани решения в този стил.

Дългогодишният ни опит в проектирането и изработката на поръчкови мебели, ни дава възможноста и увереноста да предложим адекватно индивидуално решение за клиента. На сайта могат да се видят реализирани от нас проекти за кухня, спалня, трапезария, детско обзавеждане и др.

< предишна страница